Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Menneskebiblioteket

14. april 2018 11:00 - 14:00

Holstebro Bibliotek udvider deres bogsamling med ’Menneskebiblioteket’, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Konceptet for ’Menneskebiblioteket’ er simpelt: lån et menneske med et særpræg og spørg om alt. De fleste af os har måske oplevet, at spørgsmålene har brændt sig fast på tungen, og at vi ikke har kunnet få os selv til at stille dem.

Unik chance
– Her er en unik chance for at få svar på sine spørgsmål og samtidig få en god snak med et andet menneske om emner, man er nysgerrig på eller uforstående overfor. Missionen med ’Menneskebiblioteket’ er at opbygge en positiv ramme for samtaler, hvor man kan udfordre sine fordomme og nysgerrighed og finde ud af, hvad der passer, fortæller Lone Vestergaard, der er projektleder ved Holstebro Bibliotek og fritid.

Du kan f.eks. tale med en ædru alkoholiker, eks-misbruger, psykisk sårbar, Hiv smittet, gøgler, transkønnet, veganer, lesbisk, Venligboer, Bipolar, fleksjobber, biseksuel eller et offer for psykisk vold.

Foto: ABW

Lån et menneske
’Menneskebiblioteket’ er en forening, der arbejder for at skabe en større tolerance og forståelse for mangfoldigheden, med fokus på samfundets mest udsatte grupper. Det sker bl.a. ved at skabe et dialogrum, hvor svære emner og spørgsmål kan drøftes åbent uden fordømmelse. Et sted, hvor mennesker, der ellers aldrig ville mødes og tale sammen, kan finde plads til samtale.

Så mød op på biblioteket og lån et menneske. Du kan vælge blandt et udvalg af levende bestsellers. Udlån er gratis og kan have en lånetid på op til 30 minutter med mulighed for forlængelse.

Arrangementet er gratis.

Detaljer

Dato:
14. april 2018
Tidspunkt:
11:00 - 14:00

Sted

Holstebro Bibliotek
Kirkestræde 13
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map
Telefon:
96116800
Hjemmeside:
https://www.holstebrobibliotek.dk/