Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pragtfuld CHESS

marts 21 - marts 24

Det bliver Stig Rossen, som skal spille sin gamle glansrolle som den russiske skak-mester Anatoly – men denne gang skal han for første gang synge på dansk. Overfor Stig Rossen ses den rutinerede sanger og skuespiller Xenia Lach-Nielsen i rollen som Florence.

PR-foto, CHESS

”I Know Him So Well”, ”One Night in Bangkok”, ”Heaven Help My Heart” og ”Anthem”. Hitsene fra den moderne musicalklassiker CHESS står i kø. Nu kan publikum glæde sig til en ny spektakulær luksusopsætning af musicalen med en række af landets bedste sangere i de bærende roller.

Det er teaterproducent og kapelmester Mikkel Rønnow, der står bag opsætningen af CHESS. Han har været involveret i flere forskellige opsætninger af musicalen, bl.a. en meget succesfuld opsætning i 2001, som solgte 80.000 billetter. Men nu tager han skridtet og laver den første professionelle produktion på dansk af musicalen. Han udtaler:

– CHESS er blevet en nyklassiker på den internationale musicalscene, og det skyldes først og fremmest den perlerække af fantastiske sange som Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Tim Rice har skabt til forestillingen. Forestillingen er ofte blevet opført i koncertversion, men jeg har længe gået og drømt om at lave den ultimative musical-udgave til det danske publikum med det helt store udtræk på scenen – og for første gang i en dansk version, som kan give mening på en ny måde for et stort dansk publikum. Jeg er stolt over at have samlet et hold af de allerbedste sangere og performere herhjemme, og vi glæder os til at vise publikum den færdige forestilling om knap et år.

Bestil billetter

Detaljer

Start:
marts 21
Slut:
marts 24

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500
+ Google Map