Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Råd om IT-sikkerhed

marts 6 15:00 - 17:30

Holstebro Produktionsforum sætter fokus på it-sikkerhed tirsdag den 6. marts 2018. En række eksperter vil give deltagerne et godt afsæt til at arbejde med sikkerhed i produktionsmiljøer.

Foto: ABW

Holstebro Produktionsforum har fokus på at sikre vækst, udvikling og inspiration i produktionsvirksomheder i Holstebro Kommune. Men temamødet er ikke kun for produktionsvirksomheder. Alle virksomheder vil have glæde af at arbejde med it-sikkerhed, og derfor er alle virksomheder velkomne.

Alle virksomheder er nemlig afhængige af data. Det kan være produktionsvirksomheden som bruger computerstyrede fræsemaskiner. Det kan være webshoppen, hvor hele forretningen ligger online. Eller det kan være advokaten, hvor korrespondancen med klienter foregår via e-mail.

Rent lovgivningsmæssig træder den der en ny dataforordning i kraft den 25. maj 2018. Herefter er der skærpede krav til indsamling og opbevaring af personfølsomme data. Forordningen skal beskytte virksomheder og borgere imod indsamling af deres data, som efterfølgende kan hackes og misbruges. Virksomhederne vil på mødet få en introduktion til, hvad den nye forordning betyder for deres virksomhed, og hvad der kræves for at efterleve kravene.

Mødet arrangeres i samarbejde med STARTVÆKST Holstebro og Innopro. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via STARTVÆKST Holstebros hjemmeside

Detaljer

Dato:
marts 6
Tidspunkt:
15:00 - 17:30

Sted

Nupark
Nupark 51
Holstebro, 7500
+ Google Map