Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Respekt-café

januar 16 15:30 - 17:00

Holstebro Kommune er med i en landdækkende kampagne, der sætter fokus på dét at vokse op i en familie med alkoholproblemer og inviterer bl.a. til ”Respekt-café” den 16. januar på biblioteket.

Alkoholproblemer er noget, som berører mange, men som de færreste taler om – og alt for få søger hjælp. Holstebro Kommune er derfor igen i år med i den såkaldte Respekt-kampagne.

Foto: ABW

I cafeen kan du bl.a. få en kop kaffe og en snak med en tidligere alkoholafhængig og dennes pårørende, som begge har benyttet sig af de forskellige tilbud, som alkoholbehandlingen i Holstebro Kommune tilbyder, ligesom du vil kunne møde en alkoholbehandler herfra.

– Med arrangementet ønsker vi at skabe fokus omkring problemet ud fra de forskellige parters oplevelser og oplyse om de gratis tilbud, vi har i kommunen. Men arrangementet bunder i høj grad også i et ønske om at aftabuisere et emne, siger Annika Skrubbeltrang, der er forebyggelseskonsulent ved Center for Rusmiddel og Forebyggelse.

Mange danskere har alkoholproblemer tæt inde på livet, så for biblioteket er det helt naturligt at gå med i kampagnen og lægge lokaler til café-arrangement og kampagnematerialer:

– Da vi er et sted, hvor der kommer rigtig mange mennesker, er det oplagt at gå ind i samarbejdet omkring alkohol og misbrug. Vi viser også flere gange en helt ny 20 minutters kortfilm om emnet, fortæller Iben Østerbye, der er formidler på Holstebro Bibliotek.

Detaljer

Dato:
januar 16
Tidspunkt:
15:30 - 17:00

Sted

Holstebro Bibliotek
Kirkestræde 13
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map
Telefon:
96116800
Hjemmeside:
https://www.holstebrobibliotek.dk/