Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tina Dickow Solo 2019

12. oktober 2019 20:00

Tina Dickows første store danske soloturné i slutningen af 2017 blev en ren triumf.

Aften efter aften tryllebandt hun publikum på totalt udsolgte spillesteder med sine sange og sine historier fra en lang karriere.

Anmelderne var også begejstrede og Aarhus Stiftstidende gav under overskriften “Tæl Til 6 stjerner” bl.a. koncerten følgende ord med på vejen:

“Hun er en aldeles fremragende formidler. Meget naturlig, jordbunden og nærværende og vældig kompetent til at binde de enkelte numre sammen med relevante betragtninger og holdninger, der bærer præg af stor indsigt og interessante refleksioner. Kloge ord, der maner til eftertanke. Det ledsages alt sammen af en skøn humor, der både er underfundig, skæv, underspillet, jysk og med masser af selvironi. Pragtfuldt. Hvem sagde Hausgaard?”

I kølvandet på sit seneste album ”Fastland”, runder Tina Dickow 2019 af med endnu en soloturné rundt i landet og hun skriver: “Det var så stor en oplevelse at være rundt i Danmark på soloturné, at jeg ikke kan dy mig for at spille en del af mine Fastland-koncerter på den måde, alene med mine guitarer og mine fodtrommer og med god tid til at snakke og fortælle historier fra det virkelige – såvel som det uvirkelige liv. Det store spørgsmål bliver, om jeg tager mundharpe og banjo med igen, eller om jeg hiver helt nye instrumenter med på scenen. Det er en cliffhanger, der er til at tage at føle på. Nyt bliver det i hvert fald og jeg glæder mig allerede helt vildt!”

For billetkøb til denne nye koncert klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
12. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500
+ Google Maps
Del på de sociale medier