Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Usædvanlige kunst- og kulturoplevelser

1. juli 2019 - 31. august 2019

Grib muligheden for at få en uforglemmelig tur rundt til de mange kunstværker i Holstebro by i selskab med Holstebro Kommunes guider eller Kulturvægterne, som gør kunsten levende.

Igen i år kan turister og borgere i Holstebro komme med på en stemningsfyldt aftentur til skulpturer og kunstværker i byen i selskab med to kulturvægtere, der i vægterkappe og med lygte og morgenstjerne synger og fortæller.

Start aftenen med et besøg på en af byens mange restauranter og afslut med en kulturoplevelse. Kulturvægterne er erfarne fortællere, som på engageret vis giver en kunstoplevelse i Holstebro, byen der er kendt for sine mange skulpturer og kunstværker.

Turene starter kl. 19.30 fra Det Gamle Rådhus midt i gågaden og slutter samme sted kl. 21.00, hvor Alberto Giacometti-statuen “Kvinde på Kærre” sænkes ned i sit beskyttelsesrum for natten. Næste morgen står hun op igen kl. 10.

Aftenturene med Kulturvægterne finder sted alle hverdagsaftener i juli og august. Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding. Mød bare op.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Start:
1. juli 2019
Slut:
31. august 2019

Sted

Det gamle Rådhus
Nørregade 25
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier