festtelt-midtjyllandMidtjysk Festudlejning

Drejervej 18
7451 Sunds
Tlf. 97 14 40 98

Absalonsvej 13
8800 Viborg
Tlf. 86 62 26 50

Jens Baggesensvej 12
7500 Holstebro
Tlf. 97 14 40 98

info@herstarterfesten.dk

Midtjysk Festudlejning på Facebook

festteltLeverer alt til festen
Midtjysk Festudlejning leverer alt til festen, så du blot kan fokusere på at nyde dagen. Lad Midtjysk Festudlejning stå for alt det praktiske med opsætning af telte, levering af stole og opvask, så du kan koncentrere dig om dine gæster.

Midtjysk Festudlejning har et kæmpeudvalg i alt, hvad en god fest kræver. Her kan du leje eller købe borde, stole, børnestole, porcelæn, glas, karafler, ølkrus, bestik, sølvtøj, lysestager, køkken og serveringsudstyr, duge, bordpynt, rød løber, barer, køleudstyr, scener, tribuner og meget, meget mere.

Midtjysk Festudlejning udmærker sig ved både at tilbyde festartikler, som købes til formålet, og service og telte, som blot lejes. Det betyder, at du kun behøver at handle ét sted, når du skal forberede din fest eller sammenkomst. Festartiklerne sælges over nettet i Festbutikken.

Teltudlejning
Som Midtjyllands største teltudlejningsfirma har man stor erfaring med alle former for telte. Der udlejes alt fra de små telte til den mindre privatfest, til de helt store markedstelte, hvori du kan byde halvdelen af byen op til dans. Alle telte fra Midtjyllands festudlejning er certificerede og lever op til de nyeste krav.

Det er også muligt at leje gulve til alle telte, og du behøver ikke selv at lægge det – Midtjysk Festudlejning hjælper gerne med opsætningen fra gulv til loft.

bord3-1-500x532Festbutikken
Udover at udleje forskellige festartikler, tilbyder Midtjysk Festudlejning en masse muligheder for oppyntning. Mangler du inspiration, har man sammensat inspirationsborde, hvor du kan få idéer til, hvordan du kan være kreativ i din borddækning.

I webshoppen finder du blandt andet indbydelser og bordkort, duge, lys, bånd, balloner og meget mere. Shoppen er både inddelt efter temaer og farver, så du nemt kan finde det, der passer netop til din fest, uanset om du skal holde guldbryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller andet.

Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe til Midtjysk Festudlejning og få en snak om dine ønsker. Midtjysk Festudlejning er kendte for god service, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse.