Holstebro Golfklub
Brandsbjergvej 4
7570 Vemb
Tlf. 96 12 62 00
post@holstebro-golfklub.dk

Holstebro Golfklub på Facebook

Sport og fællesskab
Holstebro Golfklub tilbyder både medlemmer og besøgende en fabelagtig oplevelse med sport og fællesskab på sine tre golfbaner: Skovbanen, Parkbanen og Engbanen. Alle tre baner ligger i naturskønne omgivelser, og i 2008 blev Skovbanen kåret som Danmarks smukkeste golfbane.

Det er vigtigt for Holstebro Golfklub, at medlemmer og besøgende kan dyrke golfsporten på et anlæg af højt niveau. Klubben forpligter sig til fortsat at udvikle sig i takt med tiden, således at passionen for selve spillet og det sociale har den største prioritet. Klubben tilbyder samtidig de ydelser, som er i overensstemmelse med grundlæggende behov og vilkår for at forblive iblandt de mest toneangivende baner i Danmark.

13240490_1102115453180018_351178652155388334_nMedlem eller gæst
Melder du dig ind i Holstebro Golfklub, får du gode rammer for træning både indendørs og udendørs. Derudover får du mulighed for at deltage i en lang række arrangementer, turneringer og klubmatches.

Det er også muligt at vælge et mere fleksibelt medlemskab som fleksmedlemskabet, der indeholder fri træning og et DGU-kort mærket ”F”, hvor der skal betales greenfee ved spil på banerne.

Parkbanemedlemskabet er også en mulighed: Her får du fri træning og et DGU kort mærket ”P”, hvor der er frit spil på Park- og Engbanen alle ugens dage, dog skal der betales greenfee ved spil på skovbanen.

Har du ikke lyst til at springe ud i et medlemskab, kan du også vælge Pay & Play, hvor du uden medlemskab kan spille på den flotte Engbane. Har du ikke selv udstyr, kan du leje det i golfshoppen.

Caféen
Tilknyttet Holstebro Golfklub ligger en dejlig café, som serverer mad til både hverdag og fest. Kig forbi inden eller efter et spil og prøv de lækre retter. Caféen afholder også forskellige arrangementer, som man kan melde sig til. Der er blandt andet fællesspisning næsten hver søndag (dage med arrangementer er undtaget).

Det er også muligt at reservere caféen til fest eller anden sammenkomst. Her kan du selv være med til at sætte præg på menuen. Kontakt caféen på tlf.: 96126202 eller e-mail: kent@falkenvig.dk.

11891142_946622882062610_445303965013618587_nVision og mission
Holstebro Golfklub har en vision om at bevare og udvikle et attraktivt og inspirerende klubliv. Man ønsker at have en mesterskabsbane som ligger i top 3 i landet. Andre mål går på at opnå økonomisk robusthed og udvide antallet af medlemmer. Desuden sættes der fokus på ungdomsarbejdet, for at kunne udvikle talenter fra egne rækker til elitehold.

For at sikre fremgang og udvikling udarbejdes der planer over markedsføring og vedligeholdelse af baner, bygninger med mere. Klubben har en mission om at den frivillige involvering skal stige, så der skabes et større, fælles ejerskab over klubben.

Man håber at medlemmer og gæster vil fremstå som ambassadører for vores sølvpartner Holstebro Golfklub og anbefale den til andre, så de også kan blive en del af det sportslige fællesskab.