Byens borgere går som aldrig før op i borddækning. Det beretter Imerco på Store Torv i Holstebro, hvor salget i denne kategori er steget til helt nye højder. Det er især farvet stel og glas, der hitter blandt byens borgere, som uden tvivl vil byde på flotte veldækkede borde denne sommer.

Smukke glas, matchende tallerkner, eksklusivt bestik og en dug til at samle hele udtrykket. Som aldrig før går borgerne i Holstebro op i at skabe de helt rigtige rammer for middagen – om det er til store fester eller små intime middage med de nærmeste. Det oplever butikschefen i Imerco på Store Torv, Hanne Færgegaard Sørensen, hvor salget i borddæknings-kategorien vækster særligt meget for tiden;

”Vi oplever i særdeleshed, at byens borgere er rigtig glade for farvet stel og glas. Det føles som om, at der er kommet et større behov for glade farver og selvforkælelse – måske qua den mærkelige tid, som vi alle det sidste år har været igennem. Derfor laver vi også her i butikken løbende en masse forskellige udstillinger med alt, hvad man skal bruge til det opdækkede bord, så alle, der kommer forbi, kan blive inspirerede og få gode idéer,” fortæller butikschef i Imerco Holstebro på Store Torv, Hanne Færgegaard Sørensen.