Fox and Hounds Holstebro
Nørregade 26
7500 Holstebro
Tlf. 9610 0973 / 3089 7276

Fox and Hounds på Facebook

Åbningstider
Mandag – onsdag kl. 12 – 24
Torsdag kl. 12 – 02
Fredag – Lørdag kl. 11 – ?
Søndag kl. 12 – 20

Køkkenet er åbent:
Mandag – lørdag kl. 17 – 21

Ægte skotsk pubstemning
Pubben Fox and Hounds Holstebro har siden 1991 lagt lokaler til ægte skotsk pubhygge midt i gågaden. Pubben har en afslappet atmosfære i ægte skotsk stil med store bløde lædermøbler. På Fox and Hounds kan du opleve spændende sportsevents på skærmene, samtidig med at du nyder en specialøl fra det store sortiment eller et godt glas whisky.

Pubben har også et bredt sortiment af kaffe, te og varm kakao, som kan nydes på terrassen i solskin eller i de bløde sæder på en kold vinterdag.

Fox and Hounds er en del af Hotel Schaumburg, skulle du derfor få lyst til en bid mad, kan hotellets køkken også sørge for det. Se menuen her.

Livemusik og specialøl
På Fox and Hounds kan du gå på opdagelse i øllets spændende verden sammen med gode venner eller kolleger og få brugt alle dine ølsanser. Pubben har nemlig et bredt udvalg af øl fra hele verden samt et stort udvalg af whisky og cognac. Det er en eftertragtet oplevelse at kombinere ølsmagning med spisning i pubben.

I kælderen finder du ’’Underhunden’’, et festlokale med egen bar, dansegulv og samme hyggelige stemning som ovenpå. I Underhunden bliver der hver fredag spillet livemusik.

Udover livemusik afholder vores sølvpartner Fox and Hounds andre events i løbet af året – f.eks. den populære Pub quiz og Søndagsfoldbold på det 2 x 47 tommer store tv.

hjemmesiden og på Facebook kan du holde dig opdateret om nye events.

Holde din egen fest hos Fox and Hounds
Pubben arrangerer alle former for fester: Julefrokoster, polterabends, firmafester, Whisky-, Rom- og Cocktail-smagning i eget lokale (underhunden).

Flotte anmeldelser til Fox and Hounds
Fox and Hounds er kendt for at være et meget populært sted – blandt både unge og voksne, og det afspejler sig i anmeldelserne og den høje score på facebook. Her er et lille udpluk:

“Superhyggeligt, specielt når der er musik i kælderen. Godt sortiment, god service” – Anita

“Fantastisk hyggeligt og stort udvalg af gode øl” – Knud

“Der er altid vildt hyggeligt” – Jørgen

“Danmarks perle …….. Bedre sted findes ikke” – Søren

“Tusind tak for mad, den foxburger er den bedste burger jeg har smagt” – Nicklas

Del på de sociale medier