Rap rimsmed Per Vers indtager Poesi på en torsdag 3. marts folder den rappende kunstner, forfatter og performer sig ud på VIA i Holstebro. Det er ord, rim og rap for fuld udblæsning. Aftenen byder også på musik, essays og andre forunderlige oplevelser.

Se mere og køb billet

Kom og køb kunst Få dig et Jens Nielsen maleri for 150 – 250 kr. Mangler du noget til væggene derhjemme? Så kom og vælg mellem hundredvis af maleren Jens Nielsens gamle overskudsværker. De udstilles og sælges 11.-13. marts i Huset for Kunst og Design i Holstebro.

Mere om salgsudstillingen

Vidste du at …

… du 3. marts kan møde kommunens kontorelever? Overvejer du at blive kontorelev, så kan du her få svar på dine spørgsmål.

Se begivenheden på Facebook

Hjælp til at komme trygt i gang Kom og mød Guide to Move Guide to Move hjælper børn i gang med fritidsaktiviteter. Både med penge til kontigent og støtte fra fritidsguider. Mød folkene bag på Holstebro Bibliotek 5. marts, hvor de fortæller, hvordan familier får hjælp og svar på spørgsmål.

Læs mere

Lær de nye byrødder at kende Dennis Thiesen Medlem af Social- og Sundhedsudvalget og Teknisk Udvalg.

Vidste du, at Dennis skiftede spor fra tømrer til socialarbejder? At han i ni år var formand for borgerforeningen i Idom-Råsted, og at engagementet for landsbyernes udvikling og bosætning fortsat har topprioritet?

Læs Bag om-portrættet

Holstebro Kommune7500 HolstebroTlf. 9611 7500www.holstebro.dkAfmeld nyhedsbrev