Pete Lincoln bliver ny forsanger i Smokie.

Af Bent Vium

Efter 26 år om forsanger i Smokie, har Mike Craft nu valgt at forlade Smokie for at gå på pension, fortæller formanden for Kulturperlen, Poul Hornshøj.

Når bandet kommer til Nostalgifestivalens jubilæumskoncert i august, bliver det med forsangeren Pete Lincoln.  Pete har gennem mange år været ven af Smokie, og de har ofte delt mange scener ved koncerter, så han kender Smokie meget godt, siger formanden.

Gennem årene har Pete været backing-sanger for bl.a. Cliff Richard, Sailor samt været forsanger i gruppen ”The Sweet”. I de senere år har han været travlt beskæftiget med sit projekt i ”The Frontmen” samt været soloartist, og udgivet flere egne albums.

Pete Lincoln er en fremragende og alsidig musiker, både på elektrisk og akustisk guitar. Han er også en dygtig sangskriver, så han skal nok blive rigtig god, og vi  glæder os til at kunne præsentere ham , og byde ham velkommen i Holstebro, siger Poul Hornshøj.

Smokie fortæller, at de er i gang med prøver, og så snart Covid begrænsningerne er ophævet, skal vi på landevejene igen. Vi glæder os til at møde vore fans, og give Pete den opmærksomhed, han fortjener ved at stå foran Smokie, fortæller Terry fra gruppen.

Del på de sociale medier