Artiklen er sponseret

Kort fortalt er en revisor en person, som arbejder med revision. Revision betyder at kontrollere og vurdere regnskaber. Mange store som små virksomheder benytter sig af en revisor, fordi bunkerne af regnskaber kan være svære at holde styr på, hvis man selv skal stå med opgaverne. 

Revisorer findes overalt i Danmark, og du kender sikkert en i dit lokalområde, som har haft, eller stadig har, et samarbejde med en revisor.

En god revisor er også din sparringspartner

En revisors fineste opgave er at få kigget dine regnskaber igennem. Men en god revisor er mere end bare en menneskelig lommeregner. En revisor kan også fungere som din økonomiske sparringspartner. En revisor kan rådgive dig omkring forskellige forretningsmæssige aspekter og hjælpe dig med, hvordan du tager de bedste beslutninger for din virksomhed

Danmarks 3 store foreninger af revisorer

Så hvor skal man begynde at lede, når man gerne vil finde en god revisor? Som ejer af en virksomhed kan det være en fordel at kigge på en af Danmarks 3 store foreninger for revisorer. Det drejer sig om: 

  • Foreningen Danske Revisorer
  • Foreningen af statsautoriserede Revisorer
  • Foreningen af registrerede revisorer

For at kunne tilegne sig en titel inden for disse foreninger, så skal revisoren have en uddannelse med i bagagen. Revisorer, som ikke er tilknyttet en af overnævnte foreninger, kan sagtens kalde sig selv revisor uden at have en uddannelsesmæssig baggrund. Derfor er det altid en god ide at vælge sin revisor med omhu og spørge ind til deres baggrund, så man ved, at man får den bedste service.

Er det dyrt at arbejde med en revisor?

Et samarbejde med en revisor er naturligvis en udgift, som din virksomhed skal have råd til, men hvad koster en revisor? Det er rigtig svært at give et direkte svar på, fordi prisen svinger rigtig meget alt afhængig af, hvilken forening du vælger at arbejde sammen med. 

Det er en god ide at søge rundt omkring i feltet og indhente tilbud hos forskellige revisorer, før du tager den endelige beslutning. Ofte er det fuldstændig gratis at få et uforpligtende tilbud. På den måde kan du sammenligne priserne for de forskellige revisorer og finde en, som passer til dit budget. Prisen afhænger også af, hvor mange opgaver en revisor skal påtage sig. Hvis du for eksempel kun skal bruge din revisor til at kontrollere dine regnskaber, så kan du eventuelt spare nogle penge der.

Det er en god ide at søge rundt omkring i feltet og indhente tilbud hos forskellige revisorer, før du tager den endelige beslutning. Foto: ABW

Sider2022