Film om Flemming “Bamse” Jørgensen Kom til gratis testvisning Nimbus Film inviterer til en såkaldt ’klippetest’ af spillefilmen BAMSE den 22. februar, kl. 17.30 i BIG BIO. Bagefter udfylder du et spørgeskema om den næsten færdige film. BAMSE er støttet af Den Vestdanske Filmpulje, som Holstebro Kommune er medlem af.

Bestil gratis billet

Visionsmøde om sang og fællesskab Hvad skal vi med et center for ‘sangkraft’? Kom med dine ideer til visionsmødet om Holstebro Sangkraftcenter den 1. marts i Bibliotekssalen. Sangglæde samler generationer og øger trivslen, og et sangkraftcenter kan få sangen mere ind i hverdagen, ud i nye sammenhænge og gøre os dygtigere til at synge.

Læs mere

Lokalkendt kulturiværksætter ansat Programleder for Holstebros 750 års byjubilæum Hele kommunen skal være med, når Holstebros store folkefest folder sig ud om to år. Morten Bramming bliver manden, der skal planlægge, udvikle og senere fyre op under byjubilæet.

Læs mere

Vidste du at …

… Holstebro Kommune bliver ny ejer af sygehusets bygninger og store grund den 1. august 2022?

Læs mere

Lær de nye byrødder at kende Kasper B. G. Lauritsen Medlem af Natur-, Miljø- og Klimaudvalget samt Erhvervs- og Turismeudvalget.

Vidste du at Kasper er salgsansvarlig i Holstebro Boldklub? At han er det yngste medlem i byrådet? At han er bidt af sportsgrenen disc golf? Og at hans yndlingssted i kommunen er Lystanlægget i Holstebro?

Læs Bag om-portrættet