Kultur i børnehøjde

Det er populært at spise morgenmad med Maren

I næste uge får børnehavebørn kulturen ind med morgenmaden. Marens Venner og Nordisk Teaterlaboratorium / Odin Teatret byder poderne på sang, dans, musik og fortællinger. Og der er fuldt booket.

Læs mere

Vidste du at …

… Lægevagtens konsultation er flyttet ind i Center for Sundhed? Undtaget om natten – der skal du stadig møde op på Regionshospitalet Holstebro. Ring altid til 70 11 31 31 før du møder op.

Læs mere

Med i fællesskabet

Demensramte får oplevelser via VR-briller

Virtuel Reality er ikke kun til tant, fjas og spil. Det kan også bruges til at inkludere borgere med demens i oplevelser og generationsmøder, som de ikke selv kan deltage i fysisk. Det sørger Tante Andantes Hus og VIA Holstebro snart for.

Læs mere

Grønne frivillige fingre

Ny byportal med planter og ulvespor i Ulfborg

Før var grunden en uskøn rodebunke. Nu er den en fryd for øjet med kunst og smuk beplantning. Byens aktive borgere har drevet processen. Og billedhugger Henrik Voldmester har skabt skulpturen Spor af Fenris.

Læs Dagbladets artikel

Mere strøm til elbiler

Snart bliver det lettere for flere at lade deres elbil op. Clever etablerer fire ladestandere til i alt otte elbiler eller plug-in hybrid biler i Enghaven. Og flere er på vej rundt om i kommunen.

Læs mere

 

Del på de sociale medier