dit-holstebro-L

Drengerøvsdag på Irish Pub

Skal du med til en fantastisk sjov dag?

Ursula Nistrup - From The Pink Sand

Lyd og billedkunstner Ursula Nistrup har udviklet et storstilet udstillingsprojekt, hvor hun udfolder et sansemættet fremtidsscenarie, hvor menneskeheden har øvet massiv indflydelse på planeten med vidtrækkende konsekvenser for dens økosystem.

Lejren med uovertruffen udsigt...

Venøborg ligger på toppen af en af nordøens karakteristiske lyngklædte skrænter med en ganske unik udsigt udover Limfjorden.

Sådan kan mange motorcykelulykker undgås

Det gode forårsvejr er kommet til Danmark, og det har fået mange motorcyklister på gaden. Desværre har der allerede været de første dødsulykker med motorcykler. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvilke situationer, der er særligt farlige for motorcyklisterne.

H.K.H. Kronprinsen overrækker verdens største hjerneforskningspris

Torsdag den 9. maj modtager fire franske topforskere en million euro, når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen overrækker The Brain Prize 2019. De har igennem 30 års intens forskning afdækket og kortlagt den arvelige blodkarsygdom CADASIL. Sygdommen giver blodpropper i hjernen og udvikler sig fra migræne til fremadskridende, omsorgskrævende demens i en tidlig alder.

Giv dit kæledyrs gamle legetøj til en ven i nød

Søndag den 19. maj omdanner Maxi Zoo Holstebro igen butikken til indsamlingspunkt for donationer af gamle legesager, overskudsfoder, liner, halsbånd og senge – og hvad din firbenede ven ellers kan undvære

Ny kreativ leg løser et hav af miljøproblemer

Ideen til Havfaldsvæsener fik Laura, da hun en dag gik langs stranden sammen med sine søskende, forældre og bedsteforældre for at nyde naturen og for at samle havfald
facebook 
MailPoet