Holstebro, idræt, medaljer
Foto: AWB

70 idrætsudøvere fik blev hædret for indsatsen ved DM, EM, VM og nordiske mesterskaber i det forgangne år. Det skete ved den årlige hædring af medaljevindere fra klubber og foreninger i Holstebro Kommune.

Fra 1. november 2016 til 1. oktober 2017 har mange af kommunens sportstalenter høstet ædelt konkurrencemetal i form af guld, sølv eller bronze ved officielle nationale og internationale mesterskaber. Faktisk har 82 personer opnået medaljer i det forgangne år. Ud af dem mødte de 70 op til kommunens hædring, hygge og gave-overrækkelse i Gråkjær Arena.

Repræsentanterne for Holstebro-idrætten med mindst én medalje i rygsækken kommer fra følgende idrætsgrene:
Håndbold, styrkeløft, bueskydning, karate, powertumbling, svømning, atletik, boksning, cykling, roning og ridning med islandske heste.

Ved arrangementet roste borgmester H.C. Østerby ikke kun idrætsudøvernes resultater, men også trænere, ledere og andre der hver dag udfører et imponerende flot ungdoms- og talentarbejde i kommunen. Også familiernes rolle blev nævnt i hædrings-talen fra borgmesteren:

“Sporten skal gå hånd i hånd med uddannelse, familieliv og træning, ellers udvikler vi ikke helstøbte idrætsmennesker. Den tid og støtte som mor og far, bedsteforældre, bror eller søster ligger i jeres sport, er en del af det fundament, I står på, når I træder op på skamlen. Derfor synes jeg, at denne hædring også er en tak til de mennesker, der støtter om op det, I gør, og de mål I har.”

I alt deltog omkring 240 personer med tilknytning til  følgende klubber:

Holstebro Roklub
Tvis Håndbold
HH90
Holstebro Styrkesport
Rideklubben Snegla
Holstebro Bueskytteforening
Budo Sportskarate Holstebro
VGF89
Holstebro Svømmeclub
Athletikklubben Holstebro
Bokseklubben Sct. Jørgen
Kajakklubben PAGAJ