”Blomstermand” og masser af frivillige har skabt en juleudstilling, der vil forvandle de gamle bygninger til en kreativ verden.

– Det er en kæmpe udfordring, fortæller “blomstermanden” Johnny Haugaard.

Danmarks smukkeste juleudstilling indtager i år herregården Nørre Vosborg i perioden fra 7. november-13. december.

Det er ”blomstermanden” Johnny Haugaard, der sammen med flere end 100 kreative frivillige skaber juleudstillingen. Det har han gjort i de seneste par år, og i år flytter han festlighederne fra de store haller – f.eks. MCH i Herning – til den gamle herregård vest for Holstebro.

– Det er en kæmpe udfordring at være begrænset af væggene. Det plejer jeg ikke at være, når jeg laver udstillinger i store haller. Det bliver en spændende udfordring, og jeg tror på, at det kan give noget helt nyt og fuldstændig magisk, fortæller Johnny Haugaard.

De 800 år gamle bygninger bliver forvandlet til en rejse gennem en kreativ verden. Her kan man opleve store kreative sammensætninger af naturens materialer omdannet til kunstværker, og i hver stue vil der være helt ny inspiration at hente.

Frivillig opbakning

– Stadig flere frivillige melder sig hver dag for at hjælpe med at få drømmen gjort til virkelighed. Det sker på en ny og anderledes måde – ”the new way”, som Johnny Haugaard beskriver Danmarks smukkeste juleudstilling i år.

Over 100 frivillige plus skoleelever er i gang, og det bliver kun større og større.

– Det er en fornøjelse at kunne være med til at støtte et sådant projekt. Johnny er fyldt med gode idéer, og det er en gave at få lov til at lade sig inspirere af et så kreativt menneske. Det er en vanvittig rejse, vi er taget på, men det skal nok lykkedes for os at komme i mål, siger frivillig Dorthe Lisbygd.

Fakta

  • Sted: Nørre Vosborg, Vembvej 35, 7570 Vemb
  • Åbningstider: Onsdag-søndag fra kl. 10.00-18.00 fra d. 7. november – 13. december
  • Entré: Voksne 100 kr.
  • Børn: (3-15 år) 50 kr.
  • Børn: (0-3 år) GRATIS             
Del på de sociale medier