Smittetrykket er stadig højt

Men det går den rigtige vej

Vi er ikke i mål endnu. Men smittetrykket er meget mindre end i sidste uge. Byrådet takker borgere overalt i kommunen for den fælles indsats. Og opfordrer fortsat alle til hyppige test og begrænset social kontakt.

Se de 8 testcentre i kommunen

Husk at …

… du kan være heldig at rykke frem i vaccinations-køen uden invitation, hvis du dagligt tilmelder dig tilbuddet om at få en vaccine, der er i overskud på grund af manglende fremmøde.

Meld dig til restvaccine

Nordea-fonden deler penge ud

Søg og styrk fællesskabet i dit lokalsamfund

Har I et projekt, som kan bidrage til flere gode liv i jeres lille by? For eksempel en legeplads, shelters, et udekøkken, stier, en boldbane osv. Så kan I nu søge op til 1 mio. kr. i støtte fra fondens Her bor vi-pulje.

Læs mere og søg støtte

Vidste du at …

… der fra på mandag er åbent alle dage kl. 8.20-20.00 i PCR-testcentret i Idrætscenter Vest på Mozartsvej 11A i Holstebro, så flere kan blive testet efter fyraften?

Læs mere

Borgernære hospitals-funktioner

Flere behandlinger flytter ind i Center for Sundhed

Der er allerede for eksempel akutpladser, sygeplejeklinik og lægevagtens vicitation. Nu rykker regionen også blandt andet blodprøvetagning, kræftklinik og jordmødre ind i centret på Stationsvej i Holstebro. Og mere følger.

Læs mere

 

Del på de sociale medier