Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S udfører mange forskellige mureropgaver, som bl.a. er nybyggeri, tilbygning, ombygning, nyt badeværelse, nyt sommerhus, nyt hus og renoveringsopgaver f.eks. renovering af badeværelse. Deres kloakmester kan hjælpe dig med kloakarbejde f.eks. hvis du har problemer med rotter.

De ved, at det kan være uoverskueligt, at gå i gang med et større byggeprojekt. Derfor tager de gerne hele opgaven fra dine skuldre, så du blot skal nyde, at dine byggedrømme bliver realiseret. De servicerer primært kunder i og omkring Vemb, Holstebro, Struer og Ringkøbing. ​De foretrækker at bruge tiden på byggepladsen, fremfor på motorvejen, og holder sig normalt til en radius af 0 – 50 kilometer. Men er opgaven spændende nok, rykker de selvfølgelig længere ud.

Murerfirmaet i Vemb skriver sin historie tilbage til 1978 . Firmaets erfaring og alsidighed sikres af et godt hold af murere – både egne og eksterne. De har blandt andet en bygningskonstruktør tilknyttet som kan hjælpe kunder, der vil have tegnet et unikt hus. Kom og få en lille snak om hvordan de kan fremstille jeres drømmehus.

Kontakt din murer, og få et godt tilbud, på telefonen: 97 48 15 00, du kan også kontakte murerfirmaet på e-mail: kontor@bjarneorts.dk

 

Foto: Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S