Dobbelt jubilæum ved Nostalgifestivalen.

Både festivalen og Dr. Hook fejrer henholdsvis 30 og 50 års jubilæum i år.

Det er nu 32 år siden festivalen startede uden et egentligt navn, inden det blev til 60’er festivalen. Senere – da Sheakin’ Stevens – ikke mente at være gammel nok til at spille på en 6o’er festival, blev navnet ændret til Vestjyllands smukkeste Nostalgifestival. Desværre satte Covid 19 en stopper for, at vi kunne fejre 30 års jubilæum, siger formanden for Kulturperlen, Poul Hornshøj. Det roder vi så bod på lørdag den 13. august, hvor vi fejrer dobbelt jubilæum, nemlig vores egen 30 års og så Dr. Hooks 50 års jubilæum. I forgrunden er det nu sangeren Dennis Loccorriere, og det er også ham, som har indsunget alle gruppens sange. Mange tror stadigt, at det var Ray Sawyer – ham med klap for øjet, siger Hornshøj. Sidste gang de besøgte os, var begge med, men siden er Ray død.

Fans har været begejstrede for at se bandet vende tilbage til live-shows i 2022 efter succesen med deres 50-års jubilæumsturné, som oprindeligt blev udskudt under den verdensomspændende pandemi og derefter fortsatte i slutningen af ​​2021 – inklusive betydningsfulde, udsolgte optrædener på spillesteder i hele Europa. Dr Hook – berømt for så tidløse klassikere som ‘Sylvia’s Mother’, ‘Only Sixteen’, ‘A Little Bit More’ ‘The Millionaire’ og ‘When You’re in Love with a Beautiful Woman’, kan ikke vente med at begynde næste etape af turnéen og ser frem til at vende tilbage til Holstebro og nogle andre virkelig vidunderlige spillesteder rundt om i landet.

I en takkebesked til Dr Hooks loyale fans sagde forsanger Dennis Locorriere: “Bandet og jeg vil gerne takke alle, vi allerede har set ved 50. show, vi havde det så fantastisk med jer alle! “Nu er vi spændte og ser frem til de shows, vi laver i år, især da vi tilføjer flere shows i flere lande. Vi er alle så begejstrede for den respons, vi har fået indtil videre på denne ‘særlige’ tour. Det betyder alverden for os”, og det betyder også meget for os, at kunne præsentere bandet i Lystanlægget den 13. august kl. 12. Vi begynder allerede kl. 11 med med musik på Lille scene, og dagen igennem kommer i alt 10 bands på de to scener. De er foruden Dr. Hook, Showwaddywaddy, Spirit of Smokie, Racey samtTorben Lendager og Roosters på den store scene og fem lokale bands på Lille scene, slutter Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.