Bjarne Ørts & Co A/S
Sdr. Hedegårdsvej 7A
7570 Vemb
97 48 15 00
kontor@bjarneorts.dk

Bjarne Ørts & Co A/S på Facebook

Godt vestjysk håndværk
Bjarne Ørts og & Co A/S har travlt, og søger dygtige medarbejdere med gå på mod. Er du en kompetent og ambitiøs murersvend, flisemurer eller betonmand, er murerfirmaet i Vemb altid interesseret i at høre fra dig.

Murerfirmaet, der blev stiftet i 1978, er en veletableret virksomhed, der gerne løser dine opgaver inden for murerfaget, jord og beton samt kloak og TV-inspektion. Hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. håndteres byggeprojekter professionelt med øje for regler, overenskomster, service og solidt håndværk.

Gennem tiden har det erfarne murerfirma løst vidt forskellige typer af opgaver; alt fra store erhvervsentrepriser til mindre reparationer for private kunder. Har du brug for rådgivning om energioptimering og -renovering, er Bjarne Ørts & Co også certificerede til at rådgive om dette.

Du får som kunde altid kompetente og engagerede håndværkere tilknyttet til dit projekt, da firmaets medarbejdere er specialiserede inden for forskellige områder. Derudover samarbejder Bjarne Ørts & Co med lokale leverandører, der er eksperter inden for de områder, man ikke selv mestrer.

Tillid er godt, kvalitetskontrol er bedre
Fundamentet i Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co er godt håndværk, tillid og moral. Firmaet er med i en række frivillige certificerings- og garantiordninger, så du altid har garanti for, at deres håndværk og faglighed er i orden.

Som medlem af Byg Garanti sikrer vores sølvpartner Bjarne Ørts & Co. dig dækning imod eventuelle fejl og mangler op til 100.000 inkl. moms. Firmaet er også certificerede i kvalitetssikringsstyrelsen af Byggeriets Kvalitetskontrol. Det er naturligvis også vigtigt at udvikle sig, og det gør firmaet ved hjælp af BNKI. Løbende evalueringer sikrer, at murerfirmaet altid er en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner.

Firmaet er desuden medlem af Dansk Byggeri, der er en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder indenfor byggeri, anlæg og byggeindustri.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. for en uforpligtende snak om lige netop dit projekt.