image004GF Nordvest
Viborgvej 41A
7500 Holstebro
gf-nordvest@gfforsikring.dk
Tlf.: 97 42 44 44

Kontorets åbningstider
Mandag 08.30 – 17.00
Tirsdag – torsdag 08.30 – 16.00
Fredag 08.30 – 14.00

Telefontider
Mandag 08.30 – 17.00
Tirsdag – torsdag 08.30 – 16.00
Fredag 08.30 – 15.00

Danskejet forsikringsselskab
GF Forsikring blev etableret i 1967. Ønsket var, at priserne skulle holdes nede på et så lavt niveau som muligt, og at overskuddet på bilforsikringen skulle betales tilbage til selskabets medlemmer. Forsikringsselskabet er 100% danskejet.

GF Forsikring henvender sig til alle med forsikringer inden for det private område. Gennem de landsdækkende selvstændige forsikringsgrupper kan medlemmer opnå særlig indflydelse. Alle klubber er udstyret med en selvstændig juridisk enhed og egen bestyrelse. GF Nordvest er en af disse klubber og dækker det nordvestjyske område.

Vestegens lokale forsikringsklub
Den lokale forsikringsklub GF Nordvest har eksisteret siden 1969. Klubben er udstyret med egen økonomi, bestyrelse og vedtægter.

Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af GF Nordvest. Du skal blot betale et mindre beløb til transportordningen, indskud og kontingent.

Det at alle forsikringsklubberne har eget regnskab over bilskader betyder, at udgifterne til skader opgøres hvert år, og at overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. Skaderegnskabet på bilforsikring i GF Nordvest udviste i 2017 et overskud på 8%, hvilket betød at alle medlemmer fik 8% af den præmie tilbage, der var indbetalt på bilforsikringen året før.

GF Forsikring betaler nu overskud tilbage på alle forsikringer. I 2017 var der et overskud på 4% på alle forsikringer, undtagen bilforsikring, der fortsat har sit eget skadesregnskab.

GF Nordvest dækker disse postnumre
GF Nordvest dækker disse postnumre

De er her for dig
Lokale forsikringsklubber under GF Forsikring betyder, at du nemt kan komme i kontakt med dit forsikringsselskab tæt på din bopæl. Medarbejderne i GF Nordvest er altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. Det gælder uanset om du har spørgsmål, brug for en gennemgang af dine forsikringer eller ønsker et tilbud.

Hos GF Forsikring kan du samle alle de dine forsikringer ét sted. Du får ovenikøbet samlerabat, hvis du vælger mindst tre forsikringer. Det gælder blandt andet indboforsikring, sommerhusforsikring, ulykkesforsikring og tingsforsikring.

Som medlem af vores sølvpartner GF Nordvest får du desuden  gode fordele gennem det samarbejde, som forsikringsselskabet har med andre virksomheder. Det betyder, at du eksempelvis får gratis lånebil, autohjælp, sikkerhedstjek, ejerskifteforsikring og rabat på dæk, rejser og vindueslås.

Du kan få et tilbud fra GF Nordvest over telefon eller ved at kigge ind på kontoret. Foretrækker du at få en assurandør ud, er det også en mulighed.

I GF Nordvest får du altid service på højt niveau.