Nyt gratis gå-fællesskab

Allan og Karen inviterer dig til “Høj puls på en torsdag”

De to fysioterapeuter sørger for, at du går pulsen op i højt tempo. Og de krydrer gåturen med lette balance- og styrkeøvelser. Alle, der kan og vil, er velkomne hver torsdag kl. 13-14 fra uge 18 i Holstebro Lystanlæg.

Læs mere om gå-fællesskabet

Mere vild natur

Stråsø Plantage udpeget som naturnationalpark

I forvejen har vi Naturpark Nissum Fjord og UNESCO Global Geopark Vestjylland . Nu har vi også Stråsø Naturnationalpark. Det er godt nyt for de vilde dyr og planter. Og for alle os, der elsker store naturoplevelser.

Læs mere om naturnationalparken

Vidste du at …

… Black Box Theatre og Black Box Dance Company har skiftet navn til Holstebro Teater og Holstebro Dansekompagni? Det har de for at hylde hjembyen, styrke den lokale forankring og udbrede kendskabet til Holstebro som en stærk og mangfoldig kulturby.

Læs mere

En by i bevægelse

Gode kræfter skaber mere liv i Holstebro midtby – også efter lukketid. Senest med trædesten ved Grædemuren, som inviterer til bevægelse, leg og oplevelse.

Læs mere

Bibliotekerne genåbner med coronapas

Nu kan du igen gå på opdagelse i alle reolerne

Bibliotekerne i Vinderup, Ulfborg og Holstebro er ikke længere lukket land. Du skal bare huske at medbringe et coronapas, bruge mundbind, spritte af og holde afstand. Men du kan også stadig aflevere og hente bestilte materialer udenfor biblioteket.

Læs mere om genåbningen

 

Del på de sociale medier