På Hjerl Hede har de altid arbejdet for at være en aktiv del af lokalsamfundet, og sådan skal det også gerne være i fremtiden. Derfor inviterer Hjerl Hede og Bystuen i Vinderup til dialogkaffe; En gratis-dag på Hjerl Hede med familieaktiviteter, samtaler og plads til gode ideer.

På Frilandsmuseet Hjerl Hede ønsker de at styrke den lokale forbindelse og gøre Hjerl Hede endnu mere relevant og engageret i det område, de ligger i. Derfor vil de gerne invitere deres nærmeste og fjerneste naboer til en åben dialog om museets fremtid og rolle i lokalsamfundet. Det gør de i samarbejde med Bystuen i Vinderup, som også arbejder med lokale og sociale fællesskaber.

Frilandsmuseet Hjerl Hede er næsten 100 år gammelt, og de har altid bestræbt sig på at være en aktiv medspiller lokalt. Derfor vil de gerne have befolkningens indspark til, hvordan de som museum forhåbentlig også er relevant de næste 100 år.

Brug et par timer sammen med dem fra Hjerl Hede den 11. november, så de kan blive klogere på: Hvornår I besøger museet, hvordan I bruger Hjerl Hede, og hvad I drømmer, at Hjerl Hede skal være i fremtiden.

Der vil også være mulighed for at møde museumsdirektør Kristoffer Jensen og formidlingsinspektør Kira Klinkby, som vil dele deres tanker om den kommende opdatering af Hjerl Hede og museets forankring i det lokale fællesskab.

Imens er der familieaktiviteter i konfirmandstuen på præstegården, hvor børn og voksne gratis kan lave drager eller bygge insekthuse til haven.

Hvor: Frilandsmuseet Hjerl Hede
Adresse: Hjerlhedevej 14, Vinderup
Hvornår: 11. november 2023
Tid: Kl. 14.00 – 16.00
Gratis: Fri entré – gælder både dialogkaffe og familieaktiviteter
Tilmelding er påkrævet og sker via e-mail til adle@kulmus.dk
Der ses frem til en konstruktiv dag med dialog og samarbejde om at forme Hjerl Hedes fremtid i tæt samspil med lokalsamfundet.

Kilde

Foto: ABW