Alle bands er nu klar til Lystanlægget
Det bliver bandet, The Drifters, som lukker og slukker på den gamle scene i Lystanlægget. Bandet, Spirit of Smokie, flyttes til Nostalgifestivalen.

AF BENT VIUM, Kulturperlen

Endelig, sukker Kulturperlens formand, malermester Poul Hornshøj, da han nu kan fortælle, at alle bands nu er klar til Kulturperlens onsdagskoncerter i Lystanlægget. Her til sidst er det lykkede os, at få det gamle band, Drifters, til at komme og lukke og slukke de mange års koncerter på den gamle scene i Lystanlægget. Det bliver den 7, september, hvor den originale forsanger fra Drifters, Ray Lewis kommer sammen med bandet. De var her også for en del år siden, hvor vi fik en forrygende koncert, og det vil vi gerne gentage til afslutningen. Det verdensberømte band blev oprindeligt dannet i 1950.erne, men har siden skiftet medlemmer en del gange siden, og flere grupper har brugt samme navn, men her får vi den originale forsanger. Blandt deres berømte sange er ”There goes My Baby”, ” Up on the Roof” og ”On Broadway”, Formanden fortæller også, at der samme aften vil bandet, Johnny Cash ALIVE/Horsepower, på scenen, og som navnet antyder, synger de mange af Johnny Cash’s velkendte sange, så som ” Ring of Fire”, ”I walk the Line” og ”San Quentin”. Det bliver en rigtig flot afslutning ikke alene på sæsonen, men hele scenen æra, lover Poul Hornshøj
Sæsonen begynder onsdag den 1. juni, hvor den irske sanger og sangskriver, Johnny Logan, igen gæster Lystanlægget. Han var her sidst i 2018, men vi bliver hver bombarderet med forespørgsler om, at han snart gerne må komme igen. Så det ønske opfylder vi igen i år. Samme aften vil vi for første gang præsentere bandet, Helmig Jam, der som navnet siger , er et kopi band, som udelukkende spiller Thomas Helmigs sange og tekster.
Onsdag den 29. juni får vi et genhør med det lokale band, Fætters, som tidligere kaldte sig Grandfætters. De efter følges af Stig Rossen og Bamses Venner, der har været her mange gange, men er også det band der har trukket flest tilskuere i Anlægget. Bamse, som i år kunne være fyldt 75 år vil blive hyldet denne aften, hvor alle er velkommen til at synge med på sangene fra hans store bagkatalog


Ved koncerten onsdag den 10. august får vi besøg af forsangeren fra Kandis, Johnny Hansen og hans Country Friends. De var her under coronakrisen, hvor vi ikke måtte lukke så mange ind, så nu for de igen chancen for deres countryshow. Johnny har flere gange være i USA for at indspille countrysange. Samme aften skulle vi også have præsenteret det engelske band, Spirit of Smokie, men da Smokie ikke kommer til Nostalgifestivalen lørdag den 10. august, har de indvilget i, at flytte koncerten til festivalen. Spirit of Smokie vil denne aften blive erstattet af det tjekkiske band, ABBA CZ, som med et otte mands stor band, spiller og optræder som svenske ABBA, der igen har indspillet et nyt album.
Til festivalen mangler vi endnu et band, men forhandler i øjeblikket med Dr. Hook, slutter formanden, som forventer sig meget af den kommende sæson med forhåbentlig fuld musikprogram uden indskrænkninger, og mange gæster i det gamle Lystanlæg.

.,