Country og ABBA musik i Lystanlægget.

Johnny Hansen og Country Friends samt tjekkiske ABBA cz er på scenen til Kulturperlens onsdagskoncert den 10. august

Af Bent Vium

Kulturperlen

Forsangeren I Danmarks populæreste partyband “Kandis” er nu klar med en live-koncert i Lysanlægget den 10. august, hvor han og Country Friends spiller nogle af sine største country-favoritter. Efter Johnny Hansens to solo-udgivelser produceret og indspillet i country ens mekka, Nashville, er Johnny også ude med en CD og DVD. I efteråret 2016 optog TV2 Charlie en hel koncert, som TV2 sendte en times uddrag af koncerten den 27. december 2016, og senere genudsendt..

Johnny Hansen har fået stor ros for sin fortolkning af sine personlige country favoritter på: My Favorite Country Songs 1 og 2. Der er stor enighed om, at Johnnys stemme og karisma passer godt i country genren, som han også selv holder meget af. ”Det har været fantastisk at opleve publikums begejstring for dette country projekt”, siger Johnny selv.

De har virkelig taget det til sig. Både vores eksisterende fans i Kandis, men også en helt ny målgruppe har tilsluttet sig dette koncept i countryens tegn.” siger Johnny Hansen, der tilføjer, at en af de største musikalske oplevelser i hans liv, har været turene til Nashville og Memphis.

Kulturperlens formand, Poul Hornshøj, fortæller, at vi selvfølgelig får mange af de kendte sange, som alle kan synge med på, så som Rose Garden – Garden Party – Jim And Jack And Hank – Together Again – Don´t Play Your Dirty Tricks – Forever And Ever Amen – Blue Eyes Crying In The Rain – All You Ever Do Is Bring Me Down – Let Your Love Flow – Close Up The Honkey Tonks – Back Home Again – Help Me Make It Though The Night – The Gambler – Country Road – Let Me Be There – Ring Of Fire – Country Friends – Hot Wired – Country Friends – Folsom Prison Blues.

ABBA kommer igen

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, – og dog. De har netop for kort tid siden været sammen for at indspille en ny CD

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”ABBAcz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100 % live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, – og danse! Der er garanti for genkendelsesglæde når ABBAcz går på scenen., slutter Kulturperlens formand, Poul Hornshøj.