Mange danskere er stolte ejere af et sommerhus. Efter rejserestriktioner i forbindelse med coronavirus har vi genopdaget magien ved vores eget lille land. En anden ting, som danskerne også er meget opmærksomme på, er klimaet. Med en luft til luft varmepumpe kan du få miljørigtig varme til dit sommerhus eller mindre helårshus, hvis du er bosiddende i sådan et. En luft til luft varmepumpe kan dække op til 70% af varmeforbruget i din bolig, og er, som sagt, miljørigtigt og stort set vedligeholdelsesfri. Den er desuden relativt budgetvenlig.

Vedvarende energi
Luft til luft varmepumpen fungerer ved at udnytte varmeenergien, der findes i luften uden for huset, til at varme luften op inden i huset. Den kan, om sommeren, bruges til at nedkøle huset i stedet, hvor den, i stedet for at varme luften op, kan afkøle den. Her udnytter den stadig varmenergien i luften uden for huset. Luft til luft varmepumpen er kategoriseret som vedvarende energi, og udleder derfor mindre CO2 end f.eks. elvarme. Dette er ideelt for dig, der er miljøbevidst, og leder efter et komfortabelt alternativ til traditionel opvarmning.

Udbyder og montering
Er det dig, der står og mangler et miljørigtigt og praktisk alternativ til opvarmning af sommerhuset eller den lille helårsbolig, og er denne bolig beliggende i Holstebro-området, eller i byerne Ikast, Ringkøbing eller Herning, er Jysk Boligopvarmning en dedikeret udbyder og montør af luft til luft varmepumper. Luft til luft varmepumpen ligner et almindeligt airconditionanlæg med en del, der sidder uden på huset, og en indenfor. Deres montører er desuden meget erfarne og effektive. Det er altså ikke et tilbud, der behøves at være besværligt, stik modsat er det et meget bekvemt alternativ til den traditionelle opvarmning af små ejendomme. Hos Jysk boligopvarmning kan du se mere om luft til luft varmepumper i Holstebro-området.

Det er hyggeligt at kunne tænde op i pejsen når der er koldt uden for, men en varmepumpe giver den bedste og billigste varme. Foto: ABW
Del på de sociale medier