Har du besluttet dig for, at du gerne vil besøge Holstebro i det østlige Jylland, så er der heldigvis mange gode steder at finde, når du er på besøg i byen. Mangler du dog inspiration til, hvad du skal besøge, mens du er der, så får du i denne artikel de tre bedste steder, som du kan sætte kursen mod først. Mangler du kapital til din tur, så kan du altid overveje et lån. Lån penge her, så du kan starte din tur til Holstebro allerede i dag.

Tag en tur ud i naturen
Hvis du gerne vil ud i naturen, når du er i Holstebro, så er det en god ide, at du tager ud til Skovlund Plantage. Her er der en masse smuk natur at se på, og du vil hurtigt kunne mærke, at du slapper af i krop og sjæl, når du er i de beroligende grønne omgivelser. Denne plantage ligger et stykke væk fra centrum, men den er hele turen værd, og er du selv kørende i bil, så vil dennes placering ikke være et problem. Den vil blot være en god mulighed for at komme ud i den danske velplejede natur, når du er afsted på din tur til Holstebro.

Huset for Kunst og Design
har du besluttet dig for, at du gerne vil ud for at se på kunst i byen, så kan det være en god ide, at du besøger Huset for Kunst og Design, mens du er i Holstebro. Her kan du finde mange forskellige værker, som du kan nyde på din tur, og du vil blive udfordret med de mange forskellige motiver, som du kan finde på gangene. Turen til Huset for Kunst og Design er ikke for de mindste, men har du ældre børn, så kan disse også sagtens nyde turen hertil, når i er på besøg i Holstebro.

Borgerne fra Holstebro
Når du ankommer til Holstebro, og du gerne vil ud for at opleve bylivet, så vil du blive mødt af en smuk skulptur på vejen. Denne er “Borgerne fra Holstebro”, som består af en afstøbning af 12 mennesker, alle mennesker fra Holstebro. Skulpturen er skabt af Bjørn Nørgaard, og den skal repræsentere, at der er plads til både mænd og kvinder på alle poster i samfundet. Denne skulptur står, når du skal ned i den alsidige gågade i byen, og du kan derfor nyde den, inden du tager på shoppetur eller får en af de mange skønne retter, som er at finde hos en af de lokale restauranter eller cafeer i byen.

Dette er blot tre forskellige bud på, hvad du kan se, når du skal besøge Holstebro, og der er heldigvis mange flere steder af finde, som kan give dig skønne oplevelser sammen med resten af familien, så du kan få det meste ud af din tur. Det er altså tiden værd at tage bilen en smut mod Holstebro allerede i dag.

Shopping i Holstebro. Foto: ABW
Del på de sociale medier