Vi går ind ind i den sidste periode med Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år.
I den anledning holder vi aftenåbent og giver omvisninger i udstillingen.
Også Holstebro Museum og Restaurant Støberiet holder aftenåbent.

Alt Dette er Deres! Lidt endnu…

Det er sidste chance for at opleve den anmelderroste Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år, og derfor holder vi ekstraordinært aftenåbent og inviterer på omvisninger for store og små i udstillingen.

Tirsdag og onsdag d. 11. og 12. maj fra kl. 12-21
Samt Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 13. maj kl. 11-21

Kort om særudstillingen:
Fra han debuterede som 14-årig til sin død som 70-årig var Mertz konstant eksperimenterende og stillede de fundamentale spørgsmål ”hvad er kunst?” og “hvilket forhold har kunst til virkeligheden?” I anledning af 100-året for Mertz’ fødsel præsenterer udstillingen de mange sider af hans produktion – og introducerer kendere såvel som næste generation for en absolut ener i dansk kunst. Læs mere om udstillingen her

PRAKTISK INFO
Museet er åbent i overensstemmelse med de gældende COVID-19 retningslinjer. Husk derfor at medbringe gyldigt coronapas samt mundbind eller visir.
_
Foto: David Stjernholm

Kom med på omvisning

I forbindelse med at museet holder aftenåbent inviterer vi til omvisning i særudstillingen Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år. Både udstillingens kurator, Teresa Østergaard Pedersen og museets nye formidlingsinspektør, Katrine Sofie Møller Jepsen glæder sig til at give jer deres vinkler på udstillingen!

PROGRAM
Kom med Teresa på omvisning og bliv introduceret til udstillingen og tankerne bag:
Tirsdag d. 11. maj kl. 17 Bestil billet
og igen samme aften kl. 19:30 Bestil billet

Katrine inviterer til FAMILIEOMVISNING:
Onsdag d. 12. maj kl. 17 Bestil billet
Om familieomvisningen forklarer hun: “Familieomvisningen er en dialogisk omvisning, der viser vej gennem kunsten på en legende og udfordrende måde, hvor alle i familien kan være med til leg og aktiviteter undervejs.”

Samme aften kl. 19:30 er turen kommet til, at alle voksne og unge kan tage med Katrine på en ligeledes dialogbaseret omvisning. Bestil billet
_
PRAKTISK INFO
Det er gratis at deltage i omvisningerne efter betalt entré. Det er dog nødvendigt at bestille billet, eftersom der er et begrænset antal pladser ved hver omvisning. Billetterne kan bestilles her efter først-til-mølle-princippet. Husk at medbringe gyldigt coronapas.

AFTENÅBENT PÅ
HOLSETBRO MUSEUM

Også Holstebro Museum holder aftenåbent tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge til kl. 21. På Holstebro Museum kan I netop nu opleve den spændende særudstilling Drager og andre mytiske væsner.

Udstillingen er for hele familien og handler om mytiske væsner fra hele verden. Her kan I blive klogere på sammenhængen mellem myte og virkelighed og komme bag om oprindelsen til de mystiske væsner, og hvordan de er forankret i vores fantasi. Læs mere om udstillingen
_
Husk at der er gratis adgang til museerne for alle under 26 år.
Billetten gælder både til Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum. Se billetpriser her .

Nyd aftensmaden på Restaurant Støberiet

I forbindelse med at museerne holder aftenåbent er der mulighed for at nyde en let aftensmad hos Restaurant Støberiet .

Der er mulighed for lange dage på museerne i næste uge, men I behøver ikke bekymre jer, når maverne begynder at knurre og hovederne snurrer ovenpå oplevelserne kan I holde en pause i Restaurant Støberiet.

Restauranten holder åbent i museernes åbningstid også på tirsdag til og med torsdag aften kl. 21. I kan besøge restauranten uden at indløse billet til museerne. Læs mere om Restaurant Støberiet

Copyright © 2021 Holstebro Kunstmuseum, All rights reserved.
Holstebro Kunstmuseum sender dette nyhedsbrev på baggrund af din tilmelding via museets hjemmeside. Afmelding kan ske via linket herunder.

Kontakt:

Holstebro Kunstmuseum

Museumsvej 2A

Holstebro 7500

Denmark