VGF89, HH90 og Atletikklubben “Holstebro” afholder i uge 27 for første gang sportsskole for børn og unge med handicap i samarbejde med Parasport Danmark.

Sportsskolen i Holstebro finder sted i uge 27, mandag den 4. juli til torsdag den 7. juli, alle dage fra 9.00-15.00. Om formiddagen kan deltagerne vælge mellem håndbold, gymnastik og atletik (Frame Running), og om eftermiddagen er der fællesaktiviteter for alle.

– “Vi glæder os til at give de her børn og unge en sjov uge i sommerferien med en masse gode oplevelser i fællesskab med andre. Selvom de har nogle udfordringer, så skal de også have muligheden for at lave noget sjovt i deres sommerferie”, fortæller Mikael Aaes Lykke, sportsskoleleder i Holstebro.

Tilmeldingen til sportsskolen er åben, og deltagerne kan tilmelde sig online via Parasport Danmarks hjemmeside frem til 15. maj 2022.

Parasport Danmarks sportsskoler
Parasport Danmarks sportsskoler er idræt i dagtimerne fire dage i sommerferien for børn og unge med handicap.

– “Vi er glade for, at det igen i år bliver muligt at afholde sportsskoler. Foreningerne og de frivillige på sportsskolerne gør en kæmpe indsats for at give børn og unge med handicap noget at se frem til i deres sommerferie”, fortæller Stine Sloth Jensen, sportsskolekoordinator hos Parasport Danmark.

Sportsskolerne arrangeres af Parasport Danmarks medlemsforeninger og er for børn og unge 6-17 år med handicap (f.eks. fysisk handicap, udviklingshandicap, synshandicap, ADHD eller autisme). Det koster 650 kr. at deltage på sportsskolen i Holstebro inkl. forplejning og en sportsskolepakke. Sportsskolerne er kendetegnet ved stor rummelighed, hvor der er plads til alle.

Læs mere

Kontaktperson for sportsskolen i Holstebro: Mikael Aaes Lykke, Sportsskoleleder, tlf.: 31 72 20 82.

Kontaktperson for sportsskolerne hos Parasport Danmark: Stine Sloth Jensen, sportsskolekoordinator, tlf.: 61 18 57 03

Kilde

Foto: SDL