En god studiestart i Holstebro handler ikke bare om den første lektion, men også om at møde andre studerende og opdage byens muligheder.

Derfor har Studieby Holstebro sammen med, erhvervsakademiet, VIA, Holstebro Events og en række sponsorer planlagt en sjov og hyggelig event i byens biograf med komikeren Mahamad Habane, underholdning med Dansk Talentakademi, mad og drikke.

Der er også studierabatter fra byens natteliv, fribilletter fra TTH Holstebro og et hav af tips til fællesskaber og praktisk information, om hvad der sker i Holstebro. Så der er masser af grunde til at føle sig velkommen, hvis du er ny i byen eller bor i en anden kommune, mens du studerer.

Det er anden gang, at Studieby Holstebro afholder et studiestarts-arrangement. Erhvervs- og Turismeudvalget har også denne gang valgt at støtte initiativet økonomisk.

Målgruppen for eventen er nye og nuværende studerende på de videregående uddannelser, og de kan tilmelde sig på Årets Sjoveste Vinteropstartsarrangement inden mandag den 20. februar, kl. 16.00.

Holstebro Kommune afholder også velkomst-arrangementer for tilflyttere og værnepligtige i samme uge.

Studieby Holstebro er Holstebro Kommunes univers med information til kommende og nuværende studerende om byens muligheder for bolig, byliv, sport og fritidsaktiviteter, naturoplevelser og kulturliv.

Se mere 

Kilde

Foto: ABW