4 priser til dem der gør livet bedre Hvem fortjener anerkendelse for at hjælpe andre? Demensprisen, Ældreprisen, Handicapprisen og Udsatterådsprisen. Du kan indstille frivillige, grupper eller andre, som gør en særlig indsats for borgerne i Holstebro Kommune til priserne på social- og sundhedsområdet.

Indstil inden 19. november

Forberedelser til forår 30.000 blomsterløg i vintersøvn Dagene bliver kortere, og den kolde tid er på vej. Men anlægsfolkene har lagt sig på knæ for foråret – og sætter lige nu blomsterløg i kommunens bede og kummer. Nu skal løgene blot vente på varme og lyse tider.

Vidste du at …

… kommunens kapacitet for produktion af grøn energi fra sol og vind er øget med 99 MW siden 2017? Det er landets næsthøjeste placering.

Undgå at stå i kø Sådan fordeler vi os typisk på valgdagen Hvis du vil sætte dit kryds hurtig og nemt den 16/11, kan du komme i tidsrum, hvor der typisk er få vælgere på valgstederne. I den travle tid mellem kl. 15-19 kan der være kø.

holstebro.dk/valg21

Coronapas genindført 12. november Hvor skal du vise coronapas? Der er igen brug for at vise coronapas en lang række steder i Danmark og på rejser. Et coronapas dokumenterer, om du enten er vaccineret, er tidligere smittet eller testet negativ.

Coronapas – hvor og hvordan?

 

Del på de sociale medier