dit-holstebro-L

Tjen penge på skrabelodssalg mens du hjælper børn med diabetes

Diabetesforeningens Forårslotteri er i fuld gang. Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tilmelde sig skrabelodssalget og tjene penge til fælleskassen, mens de støtter diabetessagen.
Tjen penge på skrabelodssalg  mens du hjælper børn med diabetes

Februar gav vand til overflod

Februar gav vand til overflod
Februar 2022 er allerede en af de vådeste, DMI har målt. Og med endnu en uge forude kan måneden rykke endnu højere op på rekordlisten.

Vinteren lakker mod enden

Nu kan vi snart glæde os til de lysere og grønnere tider. Får du taget et skønt billede af foråret i din by, som du gerne vil dele med læserne, er du hjerteligt velkommen til at indsende det til vores redaktion.
Vinteren lakker mod enden

Undgå disse faldgruber, hvis du overvejer at bygge nyt

Undgå disse faldgruber, hvis du overvejer at bygge nyt
Har du en drøm om at bygge dit helt eget hus? Denne løsning sikrer dig, at du får dit hjem lige præcis, som du ønsker det. Men der er også en række faldgruber, som du hurtigt kan falde i, hvis du ikke passer på.

Vimmersvej og Bamse

Kom med dine ideer til visionsmødet om Holstebro Sangkraftcenter den 1. marts i Bibliotekssalen. Sangglæde samler generationer og øger trivslen, og et sangkraftcenter kan få sangen mere ind i hverdagen, ud i nye sammenhænge og gøre os dygtigere til at synge.
Vimmersvej og Bamse
facebook