Anna Thommesen (1908-2004) var en dansk billedkunstner og væver. Igennem mere end fem årtier vævede hun sine karakteristiske tæpper med geometriske mønstre, der udgør et unikt livsværk i dansk kunsthistorie. Holstebro Kunstmuseum, der er hovedmuseum for kunstneren, inviterer til bogreception på udgivelsesdagen torsdag d. 23. nov. kl. 15.

Bogen er forfattet af kunsthistoriker Philip Phil, der i første afsnit præsenterer læseren for Anna Thommesens liv og arbejde. I bogens sidste del diskuteres modtagelsen af Anna Thommesens værk, og forfatteren afdækker nye forbindelser mellem dette og værker af andre kunstnere i hendes samtid. Centralt i bogen står selve værkoversigten, der for første gang dokumenterer hele Anna Thommesens imponerende produktion i sammenhæng.

Velkommen til bogreception
Til bogereceptionen vil forfatteren fortælle om arbejdet med bogen, og museet er vært for en forfriskning. Det vil også være muligt at købe bogen til en særpris på 200 kr. (normalpris 300 kr.)

Bogreceptionen foregår i museets samlingspræsentation med værker af Anna og Erik Thommesen. Alle er velkomne med gratis entré til kunstmuseet i anledning af receptionen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kilde

Grafik: ABW