Medlem af Holstebro Byråd for Socialdemokratiet, Henrik Pagh Mortensen, runder 50 år den 18. november.

Medlem af Holstebro Byråd for Socialdemokratiet, Henrik Pagh Mortensen, runder 50 år den 18. november. Henrik Pagh Mortensen har været medlem af Holstebro Byråd siden 2022. Her sidder han i Kultur- og Fritidsudvalget samt Erhvervs- og Turismeudvalget. Desuden er han medlem af bestyrelsen for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune.

Henrik er født i Herning og opvokset i Sunds. Han er uddannet som butiksassistent i møbelbranchen. Allerede som 18-årig blev han bestyrer af en møbelbutik, og som 21-årig blev han medejer af Kumo Møbler i Holstebro. For to år siden solgte han sin andel til to kompagnoner.

Som 22-årig blev han en af Danmarks yngste håndbolddommere i herre- og dameligaen. Siden har han dømt ca. 1.000 ligakampe og over 200 internationale kampe – landskampe, EM-turneringer og Champions League. Som frivillig tager han sig også tid til at dømme ungdomskampe og kampe i de lidt lavere rækker.

I fritiden holder han sig i form med 5-7 kilometers løb hver anden dag året rundt og med styrketræning. Desuden bruger han bl.a. tid med sine tre børn og på bestyrelsesarbejde i Holstebro Handelsstandsforening og Spar Nord Fonden.

Kilde

Foto: ABW