Alle er velkomne, når DTA’s Forfatterlinjen præsenterer en række korte podcastfortællinger skabt i samarbejde med den prisvindende radio- og podcastproducent Maria Dønvang
Ved lyttesalonen på Holstebro Bibliotek præsenterer eleverne deres podcasts og tankerne bag, og publikum vil få lejlighed til at lytte til et kort øjeblik – men af kæmpestor betydning.

Gennem møder med helt almindelige mennesker i Holstebro, sætter eleverne fra Forfatterlinjen lys på de mange små og tilsyneladende tilfældige hændelser, – mærkelige akavede, sjove, triste – der kan have livsforandrende betydning for et menneske.

Det kan være alt fra mødet med en halt hund til at finde en glemt snorkel i en indkøbsvogn. Det er ikke til at vide, hvad der sætter en historie i gang. Djævelen ligger som bekendt i detaljen. Overskriften for alle fortællinger er ’Skæbnens Ironi’.

Lyttesalonen er kulminationen på et længere forløb, hvor den professionelle podcastproducent Maria Dønvang har givet eleverne inspiration og praktisk hjælp til at opstøve historier, indhente interviews og skabe levende lydfortællinger, der med nærvær og nerve vil tryllebinde lytteren.

Gratis – Mød bare op

Det foregår d. 01.11.23 klokken 16.00-17.30 på Holstebro bibliotek.

Arrangementet er et samarbejde mellem Forfatterlinjen – Dansk Talentakademi, Sound Art Lab i Struer og Holstebro Bibliotek.

Projektet er støttet af Holstebro Kommune

Kilde

Foto: ABW