Arbejdet med den vestlige del af Enghaven ved BIG BIO og ind mod gågaden er afsluttet. Nu går renovering af den sydlige del af p-pladserne i gang.

Belægningen og beplantningen på den sydlige del af arealet med p-pladser udskiftes og forskønnes.
Parkeringspladserne i Enghaven midt i Holstebro er meget nedslidte. Derfor er der udarbejdet et projekt, som skal forskønne pladsen.

Nu er entreprenøren klar til at gå i jorden. Her i uge 2 går arbejdet i gang med renoveringen af p-pladserne i den sydlige del af Enghaven.

Det kan desværre ikke undgås, at arbejdet vil give gener, da hele arealet skal brydes op og etableres på ny. Derfor kan de fleste af p-pladserne på arealet ikke benyttes, mens arbejdet står på. Men i hele perioden er der adgang til alle butikker og p-pladserne i den nordlige ende af Enghaven.

– Vi forventer, at parkeringspladserne i den sydlige ende er klar til brug igen i august, mens de nye træer og anden beplantning først bliver etableret til november. Under hele forløbet bestræber vi os på at genere trafikanter og handlende mindst muligt. Og vi glæder os til det færdige resultat, som giver forbedrede forhold til alle, der færdes på pladsen, siger koordinator i Team Anlæg, Jeanette Jørgensen.

Efter renoveringen er der det samme antal p-pladser til rådighed som før.

Foto: ABW
Del på de sociale medier